NA POMOČ! Ples>denar

 

Pekinpah v sodelovanju s Centrom za kreativnost vsak prvi petek v mesecu nudi brezplačno svetovanje.

 
NA POMOČ Dance Money Facebook6.jpg

Vsem, ki razmišljate, kako priti do umetniškega projekta ali pa kot že delujoči na uprizoritvenem področju potrebujete pomoč pri specifičnem problemu, s katerim se soočate, na primer v zvezi s produkcijo, distribucijo, promocijo, financiranjem, razvojem konceptov in strategij. Pozivamo tudi tiste, ki vas zanima delovanje na mednarodnih in globalnih umetniških trgih.

Nagovarjamo samostojne umetnike_ce, producent(k)e ali skupine, ki bi radi_e začel_e_i delovati ali delovati bolje na uprizoritvenem/umetniškem področju.

Svetovanje bomo prilagodili potrebam in vprašanjem udeležencev in udeleženk – poleg zgoraj navedenega ponujamo odgovore, nasvete ali nadaljnja prevpraševanja tudi o drugih vprašanjih, ki si jih upajte zastaviti. Odprti namreč nismo le ob petkih.

Svetovanja bodo potekala na Trgu prekomorskih brigad 1 v Ljubljani, kjer ima v 5. nadstropju in pisarni 512 prostore Društvo Pekinpah. Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Prijave z vašim vprašanjem in kratkim življenjepisom zbiramo na: bit.ly/33fpCzL

Naši odprti petki se bodo zgodili:
2. oktober od 11. do 13. ure
6. november: od 11. do 13. ure
4. december: od 11. do 13. ure
8. januar: od 11. do 13. ure

Za dodatne informacije smo dosegljivi na dance@pekinpah.com